کد خبر: 4326093
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۱
فرمانده سپاه مراغه:

مردم در نهم دی بساط فتنه گران را جمع کردند

فرمانده سپاه مراغه با اشاره به حوادث سال ۱۳۸۸ گفت: مردم در یک جنگ تمام‌عیار شناختی به مدت هشت ماه با صبر و آگاهی در برابر جریان فتنه ایستادند و سرانجام در ۹ دی‌ هوشمندانه بساط فتنه‌گران را جمع کردند.

سرهنگ پاسدار حیدری، فرمانده سپاه مراغه

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی سپاه عاشورا، یحیی حیدری، فرمانده سپاه مراغه، امروز، نهم دیماه در همایش گرامیداشت حماسه 9 دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در مراغه، گفت: مردم در سال ۸۸ در یک جنگ شناختی هشت‌ماهه، با تحمل اقدامات فتنه‌گران، سرانجام در ۹ دی با حضور آگاهانه و دشمن‌شکن خود، به این جریان پایان دادند.

وی افزود: سران فتنه با وجود نصیحت‌ها و روشنگری‌های مکرر مقام معظم رهبری، از مسیر اشتباه خود بازنگشتند و همین مسئله موجب شد ملت ایران با بصیرت مثال‌زدنی، فتنه‌گران را از صحنه کنار بزنند.

حیدری ادامه داد: رهبری داهیانه مقام معظم رهبری در جریان فتنه ۸۸، مسیر درست را به مردم نشان داد و ملت ایران با هوشیاری، بصیرت و تبعیت از ولایت فقیه، اجازه ندادند دشمنان داخلی و خارجی به اهداف شوم خود دست پیدا کنند.

فرمانده سپاه مراغه اضافه کرد: حماسه نهم دی نماد پیوند عمیق مردم با نظام اسلامی و رهبری معظم انقلاب است و نشان داد هرگاه ملت در صحنه حضور آگاهانه داشته باشد، هیچ فتنه و توطئه‌ای توان آسیب زدن به کشور را نخواهد داشت.

وی تأکید کرد: زنده نگه داشتن یاد و پیام حماسه نهم دی برای نسل جوان یک ضرورت است، چرا که این روز تاریخی نشان داد دشمن همواره با ابزارهای نوین، به‌ویژه جنگ شناختی و رسانه‌ای، به دنبال ضربه زدن به باورها و انسجام ملی است و تنها راه مقابله با آن، افزایش بصیرت، آگاهی و تبعیت از رهبری است.

انتهای پیام
دبیر:
امرعلی گل محمدی
captcha