کد خبر: 4326161
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۳

برگزاری محفل انس با قرآن در میانه

محفل انس با قرآن کریم در قالب «چهارشنبه‌های قرآنی» با حضور فرمانده انتظامی شهرستان میانه، رؤسای عقیدتی سیاسی و حفاظت اطلاعات و جمعی از کارکنان انتظامی، در مسجد امام خمینی(ره) ستاد انتظامی شهرستان میانه برگزار شد.

محفل انس با قرآن، میانه

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی آذربایجان‌شرقی، محفل انس با قرآن کریم در قالب چهارشنبه‌های قرآنی امروز، 10 دی‌ماه با حضور فرمانده انتظامی شهرستان میانه، رؤسای عقیدتی سیاسی و حفاظت اطلاعات و جمعی از کارکنان انتظامی، در مسجد امام خمینی(ره) ستاد انتظامی شهرستان میانه برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین پوراصل، رئیس عقیدتی سیاسی انتظامی شهرستان میانه، در این محفل با اشاره به حماسه نهم دی‌ماه، این روز را نماد تجلی بصیرت، آگاهی و ولایتمداری ملت ایران دانست و اظهار کرد: حماسه ۹ دی نشان داد که ملت ایران در بزنگاه‌های حساس، با شناخت صحیح از شرایط و تبعیت آگاهانه از ولایت فقیه، توطئه‌های دشمنان را خنثی کرده و از ارزش‌های انقلاب اسلامی صیانت می‌کند.

وی افزود: قرآن کریم مهم‌ترین منبع بصیرت‌افزایی و راهنمای انسان در تشخیص حق از باطل است و انس با قرآن، ضامن استقامت در مسیر ولایت و حفظ وحدت و امنیت جامعه اسلامی به‌شمار می‌رود.

پوراصل در ادامه نقش کارکنان انتظامی را در پاسداری از امنیت، آرامش و ارزش‌های دینی کشور بسیار مهم دانست و تصریح کرد: نیروی انتظامی با تکیه بر ایمان، بصیرت و آموزه‌های قرآنی، همواره در خط مقدم دفاع از امنیت و آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار دارد.

انتهای پیام
دبیر:
امرعلی گل محمدی
captcha