دشمن‌شناسی و تبیین نقشه‌های دشمن برای مردم از وظایف روحانیون است
کد خبر: 1383316
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۹
آیت‌الله نعیم‌آبادی:

دشمن‌شناسی و تبیین نقشه‌های دشمن برای مردم از وظایف روحانیون است

گروه سیاسی: آیت‌الله نعیم‌آبادی به عنوان دومین سخنران پیش از دستور با ذکر روایتی از معصوم (ع)، در مورد نقش مجلس خبرگان و قشر روحانی جامعه گفت: دشمن‌شناسی و معرفی دشمن (آمریکا) و نقشه‌های او برای مردم از وظایف روحانیون است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، جلسه سوم پانزدهمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری صبح امروز، چهارشنبه، 14 اسفندماه کار خود را با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید در ساختمان سابق مجلس شورای اسلامی آغاز کرد.

در این جلسه نیز همانند جلسات گذشته چند تن از نمایندگان این مجلس به ایراد نطق پرداختند.

اولین سخنران پیش از دستور این جلسه حجت‌الاسلام والمسلمین احمدی شاهرودی، نماینده استان خوزستان در مجلس خبرگان بود که در مورد وظایف نمایندگان مجلس خبرگان رهبری و ارتباط آنها با دستگاه‌های دولتی سخن گفت.

آیت‌الله نعیم‌آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه بندرعباس به عنوان دومین سخنران پیش از دستور با ذکر روایتی از معصوم (ع)، در مورد نقش مجلس خبرگان و قشر روحانی جامعه گفت: دشمن‌شناسی و معرفی دشمن (آمریکا) و نقشه‌های او برای مردم از وظایف روحانیون است.

وی در همین زمینه از برخی جنایات آمریکا در سطح کشورهای مختلف جهان از جمله آمریکای لاتین و استثمار و استعمار این کشورها سخن گفت.

این عضو مجلس خبرگان و نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان افزود: علما و روحانیون باید چهره واقعی آمریکا و ایالات متحده را به مردم بشناسانند تا دیگر کسی جسارت آن را نداشته باشد که چهره خوبی از این دولت استکباری به مردم نشان دهد.

نماینده مردم هرمزگان در خبرگان رهبری با مرور کتاب «آمریکای لاتین» قسمت‌هایی از آن را قرائت کرد و در ادامه افزود: در سال 1950، هفتاد درصد معادن و منابع خام و پنجاه درصد تولید ناخالص ملی آمریکای لاتین تحت کنترل آمریکای شمالی داشت. با این حال در آن زمان یک دیپلمات آمریکایی می‌گوید: تعجب‌آور است که با وجود کمک‌های آمریکا به کشورهای آمریکای لاتین، آمریکایی‌ها را چپاول‌گر می‌دانند. اهالی آمریکای لاتین دندان‌هایشان ر ا با خمیر دندان ساخت آمریکای شمالی مسواک می‌کنند، کوکا کولا می‌نوشند و با خودروهای ساخت ایالت متحده حرکت می‌کنند.

آیت‌الله نعیم‌آبادی در بخش دیگری از نطق خویش به موضوع فرهنگ اشتغال و معضل بیکاری پرداخت و تصریح کرد: در کشور ما علی‌رغم وجود مشکل بیکاری، اما مشکل عمده‌تر فرهنگ کار و اشتغال است، و الا در بسیاری از رشته‌ها کار هست، اما افراد حاضر نیستند در این کارها اشتغال پیدا کنند و این امر باید اصلاح شود.

سومین سخنران پیش از دستور جلسه صبح روز چهارشنبه، حجت‌الاسلام والمسلمین علی اسلامی، نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان بود.

وی در سخنرانی خود با اشاره به برخی فسادهای اقتصادی در کشور، بروز این‌گونه مسائل را زیبنده جامعه اسلامی ندانست و افزود: بروز چنین مواردی در نظام اسلامی وهن احکام اسلامی دانسته شده و فضا را آلوده می‌کند.

این عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به کارآیی و توان مدیریتی اسلام و فقاهت اهل البیت شیعه و گستره نفوذ انقلاب اسلامی در سطح جهان و به عقب‌نشینی وادار کردن صنادید ناتو و پنتاگون تصریح کرد: ما می‌توانیم با جلوگیری از این‌گونه فسادهای و چپاول اموال عمومی و بیت‌المال، چهره مدیریت فقه را همچنان درخشنده نگه داریم.

وی در همین مورد به مسئله گزینش و لزوم آن برای اجرای صحیح گزینش در سطح دوایر دولتی تأکید کرد و افزود: نباید نیروها به‌صورت فله وارد اداره کشور شوند با لحاظ ملاکات اسلامی  که در شرع مقدس بر آنها تأکید شده می‌توان از بین افراد، نیروهایی با معیارهای اسلامی، جذب کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسلامی همچنین بر نقش علمای بلاد و بزرگان و زنده نگهداشتن فرهنگ دعا و مناجات در سطح جامعه و بین مردم تأکید کرد و از علما خواست همچنان سیره بزرگانی همچون حضرت امام (ره) و علمای ربانی را در بر پایی مجالس دعا و مناجات ادامه دهند و همانند طرح‌هایی مثل راهیان نور توسط برادران و شجره ی صالحین با رعایت مقام معظم رهبری دام ظله العالی صورت بگیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی معلمی، نماینده استان مازندران هم در نطق پیش از دستور خود با اشاره به فرازهایی از وصیت‌نامه سیاسی الهی امام راحل (ره) همگان، علی‌الخصوص علما و مسئولان نظام را به مرور دوباره و چندباره وصایای حضرت امام توصیه کرد و از جایگاه نهاد مجلس خبرگان در تقویت مقام ولایت فقیه سخن گفت و تأکید کرد: امروزه با وجود امکانات رسانه‌ای می‌توان مباحث ولایت فقیه را برای اقشار مختلف به ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان تبیین کرد.

وی در ادامه با اشاره با مسئله بانکداری اسلامی، اجرای ناصحیح برخی قوانین بانکداری اسلامی را از سوی بخشی از بانک‌های کشور مورد انتقاد قرا داد و برلزوم تذکر دادن مداوم نسبت به این‌گونه مسائل تأکید کرد.

معلمی ضمن یادآوری حمایت از دولت خاطرنشان کرد: تذکرات و انتقادات درست از دولت می‌تواند دولت را در جریان خدمت بهتر به مردم کمک کند.

captcha