اشتغال بیش از حد به رسانه؛ سبب غفلت از قرآن
کد خبر: 1472389
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۴
حجت‌الاسلام میرشفیعی عنوان کرد:

اشتغال بیش از حد به رسانه؛ سبب غفلت از قرآن

کانون خبرنگاران نبأ/ سیده سلیله عمادی: استاد حوزه و دانشگاه با بیان این‌که انس با قرآن بسیار کم شده، گفت: دلیل این کم‌لطفی به کتاب‌الله این است که ابزار و رسانه‌ها بیشتر شده؛ برخی به جای قرائت قرآن، وقت خود را صرف اینترنت، تلفن همراه و تلویزیون می‌کنند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، به نقل از روابط عمومی مسجد مقدس جمکران، حجت‌الاسلام میرشفیعی، شب گذشته در سخنرانی دعای توسل این مکان مقدس با بیان این‌که قرائت نماز و قرآن دارای ثواب بسیاری است، اظهار کرد: امام حسین(ع) برای انجام این دو کار یک شب از دشمن مهلت گرفتند. سیدالشهداء(ع) با مهلت گرفتن از دشمن در شب عاشورا برای عبادت به تمام شیعیان بیان کردند که قرائت قرآن، دعا و نماز به چه میزان فضیلت دارد؛ امام(ع) نمی‌خواستند که با یک شب عبادت به درجات عالی برسند؛‌ چرا که ایشان در مراحل عالی تقرب به قرب الهی بودند.

وی با تأکید بر این‌که امام حسین(ع) با مهلت گرفتن یک شبه از دشمن برای عبادت به ما پیام توجه به قرائت قرآن و نماز را دادند، اظهار کرد: در روایت آمده «قرائت قرآن افضل عبادات است». متأسفانه انس ما با قرآن بسیار کم شده است، دلیل این کم‌لطفی ما نسبت به کتاب الله این است که ابزار و رسانه‌ها بیشتر شده است؛ برخی به جای قرائت قرآن وقت خود را با اینترنت، تلفن همراه و تلویزیون تلف می‌کنند.

حجت‌الاسلام میرشفیعی با بیان این‌که تلاوت قرآن وسیله قرب فرد به خدا است، بر قرائت دعاها نیز تأکید کرد و بیان کرد: در روایت آمده «مغز عبادت دعا است»، هیچ دعایی بی‌نتیجه نخواهد بود. البته فرد نباید توقع داشته باشد خدا هر دعایی که او بیان می‌کند را مستجاب کند، گاهی دعا سبب رفع بلا از زندگی فرد می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت نماز تأکید و عنوان کرد: فرد باید نماز خود را اول وقت و بدون هیچ کم و کاستی بخواند؛ متأسفانه از سوی بسیاری از افراد حق نماز ادا نمی‌شود. اگر فرد به طعم نماز برسد حاضر نمی‌شود هیچ چیزی را با آن عوض کند؛ ترک نماز مرز میان ایمان و کفر است، فرد اگر حق نماز را ادا نکند خسارت می‌بیند.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این‌که خواندن نماز سبب رفع حاجات می‌شود، تصریح کرد: در روایت آمده «از نماز برای رفع مشکلات خود کمک بگیرد»، نماز به فرد بسیار قوت روحی می‌دهد. البته در میان نماز‌های مستحبی نماز شب از دیگر نمازها دارای قوت و قدرت بیشتری برای تهذیب روح فرد است. نماز، تلاوت قرآن، دعا و استغفار به معنای پناهنده‌شدن به خدا است، تمام این کارها در حقیقت پناه بردن به خدا است.

captcha