چگونه جذب تیترهای غیرواقعی نشویم + فیلم
کد خبر: 3974276
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۸

چگونه جذب تیترهای غیرواقعی نشویم + فیلم

در اشتراک‌گذاری اخبار و تیترهای خبری با دیگران که تأثیر مستقیمی بر سبک زندگی یا سلامت افراد جامعه دارند، باید حتماً آن‌ها را اعتبارسنجی کرد.

چگونه جذب تیترهای غیر واقعی نشویم + فیلمبه گزارش ایکنا، روزانه با تیترهای جذاب و شگفت‌ا‌‌نگیزی مواجهیم که عموماً باورپذیرند. از برنده شدن در قرعه‌کشی‌های مجازی و بهره‌مندی از اینترنت رایگان بگیرید تا تجویز اکسیرهای جوانی. به نظر شما کدام‌یک از این خبرها صحیح است؟

گاهی پذیرفتن این اخبار باعث می‌شود ما دست ‌به ‌کارهایی بزنیم که برای سلامتی ما مضر است. گاهی هم شرکت‌های تجاری با اخبار شبه‌ علمی و غیر واقعی قصد سوءاستفاده از ما را دارند تا محصول، خدمات یا ایده‌شان را به فروش برسانند. اگر می‌خواهید خبری را با دیگران به اشتراک بگذارید که تأثیر مستقیمی بر سبک زندگی یا سلامت افراد جامعه دارد، باید حتماً آن را اعتبارسنجی کنید.

ذکر چند نکته در پذیرش اخبار ضروری است. از خودتان بپرسید که آیا نویسنده خبر نسبت به آنچه گزارش می‌دهد آگاهی دارد؟ می‌دانیم که هر رشته علمی به تخصص نیاز دارد و تا متخصص نباشیم نمی‌توانیم معنی عبارات آن را درک کنیم و هر علمی هم ادبیات خود را دارد. پرسش بعدی این است که آیا نویسنده، این حوزه علمی را می‌شناسد تا بتواند یافته‌های علمی را به‌خوبی منتقل کند؟ بنابراین، نویسنده مطلب باید درباره آنچه می‌نویسد اطلاعات تخصصی داشته باشد.

در برخورد با اخبار مهمی که با سلامت جامعه ارتباط دارد حتماً منبع اصلی یافته‌ها را بررسی کنید و صرف اینکه این اخبار را دوستان و آشنایان برایتان ارسال کرده‌اند آن‌ها را بازنشر ندهید.

مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام به تهیه کلیپ‌هایی با موضوع فضای مجازی و سواد رسانه‌ای کرده است که در ادامه می‌بینید.

انتهای پیام
captcha