آثار منفی حذف ارز ترجیحی توسط دولتمردان رفع شود
کد خبر: 4061703
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۶
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی:

آثار منفی حذف ارز ترجیحی توسط دولتمردان رفع شود

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی گفت: ارز ترجیحی تغییرات زیادی در قیمت کالاها ایجاد کرده است که آثار منفی حذف ارز ترجیحی و گرانی اقلام مختلف باید توسط دولتمردان در اسرع وقت رفع شود.

حجت الاسلام آل هاشم، امام جمعه تبریزبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، امروز، ۱۲ خردادماه، در جلسه‌ شورای اداری استان که با حضور رئیس جمهوری برگزار شد، گفت: ارز ترجیحی تغییرات زیادی در قیمت کالاها ایجاد کرده است که آثار منفی حذف ارز ترجیحی و گرانی اقلام مختلف باید توسط دولتمردان در اسرع وقت رفع شود.

وی اظهار کرد: با وجود اینکه حذف ارز ترجیحی برکات مختلفی برای اقتصاد کشور از جمله حذف سودجویی قاچاقچیان و جلوگیری از کاهش ارزش پول ملی و ممانعت از پایمال شدن حق و حقوق مردم داشته است اما باید توجه داشت برخلاف وعده دولت مبنی‌بر افزایش قیمت چهار قلم، امروز شاهد تغییرات زیاد قیمتی در انواع کالاها و اقلام مصرفی مردم هستیم.

آل هاشم، ادامه داد: مردم به‌خصوص اقشار کم بضاعت از گرانی‌ها ناله می‌کنند و در عذاب هستند که باید دست اندرکاران دولتی فکری ایجاد کرده عاجل در این زمینه بکنند.

امام جمعه تبریز، در خصوص دریاچه ارومیه نیز افزود: باید توجه داشت که تداوم و تشدید طوفان‌های نمکی نه تنها آذربایجان شرقی که آذربایجان غربی و حتی ساکنان زنجان را به شدت تهدید می‌کند و اگر روند کنونی تداوم یابد، تخلیه‌ی تعدادی از شهرها دور از ذهن نخواهد بود.

وی تاکید کرد: با وجود اینکه در گذشته اعلام کردند، مشکلات دریاچه ارومیه حل شده است اما در عمل چنین نبوده است و هرچند گذشته‌ها نیز تلاش کردند، اکنون نیاز به تلاش بیشتر از سوی دولت احساس شده و ضرورت دارد.

آل‌هاشم، تامین آب شرب تبریز از رود ارس، تسریع در بهره برداری از خط آهن جلفا به چشم ثریا، تامین خوراک کارخانجات آلومینیا و معادن نفیلین سینیت و توجه ویژه به مراکز دینی و فرهنگی از جمله حوزه‌های علمیه که در پیشنهادات استانی جای آنها خالی است، را از جمله مطالبات مردم آذربایجان شرقی از دولت سیزدهم بیان کرد.

وی بر اهمیت لجستیکی آذربایجان شرقی اشاره و اضافه کرد: ایجاد خطوط ریلی در این استان می‌تواند موجب رونق و گسترش توریسم درمانی و فرهنگی و نیز توسعه‌ی صنعت گردشگری با وجود طبیعت بکر  استان شود که اقتصاد ایران و منطقه را متحول می‌کند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی در پایان یادآور شد: برای توسعه‌ی صنعت گردشگری آذربایجان شرقی باید انگیزه‌های لازم و کافی در بین مدیران و دست اندرکاران دولتی ایجاد شود.

انتهای پیام
captcha