زنان خراسان جنوبی؛ الگوهایی منحصر به فرد در عرصه‌های مختلف خانوادگی و اجتماعی
کد خبر: 4107424
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۸

زنان خراسان جنوبی؛ الگوهایی منحصر به فرد در عرصه‌های مختلف خانوادگی و اجتماعی

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: زنان خراسان‌جنوبی توانسته‌اند در عرصه‌های مختلف خانوادگی و اجتماعی الگوهای منحصر به فردی را ارائه دهند.

انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانوادهبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، در دیدار بانوان فعال حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی استان خراسان جنوبی با انسیه خزعلی؛ معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به نیازهای ویژه این قشر پرداخته شد.

انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در این نشست گفت: خراسان جنوبی بانوان فعال، پیگیر و با پشتکاری دارد که سبب وجه تمایز این استان در بین سایر استان های کشور شده است.

وی با اشاره به درخواست های مکرر بانوان استان خراسان جنوبی افزود: اگرچه نیازمندی‌هایی که از سوی بانوان استان مطرح می شود ضروری است اما درنظر بگیرید  همین حجم درخواست از سایر استان های کشور واقعاً نیاز به اعتبار زیادی دارد که باید اولویت بندی شود.

خزعلی با بیان اینکه متأسفانه با تورم و شرایط اقتصادی بدی که دنیا را دربرگرفته، مردم در زمینه اقتصاد آسیب دیده اند، و انتظار پیشبرد سریع پروژه‌ها و حل یک شبه مشکلات واقعاً منطقی نیست برهمین اساس اولویت رئیس جمهور تکمیل پروژه‌هایی است که حداقل ۵۰ درصد پیشرفت داشته‌اند و دستور دادند از شروع پروژه‌های جدید خودداری شود.

وی با تأکید بر اینکه دولت سیزدهم رنج فشار اقتصادی را پذیرفت اما اقتصاد را با حذف ارز ترجیحی و عدم چاپ پول به ریل اصلی خود بازگرداند، ادامه داد: دولت سیزدهم از ابتدای روی کار آمدن اولویت برداشتن موانع از مسیر اشتغال را دستور کار خود قرار داد اگر جایی احساس شود با صادرنشدن مجوزی یا اعطا نشدن وام اشتغال زمینه درآمد بانوان مغفول مانده بسرعت وارد عمل خواهیم شد.

خزعلی با بیان اینکه بیشترین موارد درخواستی بانوان استان خراسان جنوبی مربوط به نبودن نیروی انسانی  و تجهیزات درمانی و تشخیصی مانند پزشک جراح ویژه بانوان، دستگاه ماموگرافی و نظایر این است، تصریح کرد: تأمین مراکز ویژه ورزش بانوان، پارک بانوان، آموزش های مهارت افزایی و ارائه آموزش ها با هدف جلوگیری از آسیب های اجتماعی از مهمترین مواردی است که در این سفر مطرح شده و پیگیر خواهم بود.

فرشته اسدزاده،  مدیرکل امور بانوان استانداری خراسان جنوبی نیز در این نشست گفت: ولایتمداری مردم خراسان جنوبی اثبات شده است، این مردم همیشه در رویدادهای مهم انقلاب پیشقدم بوده و با افتخار اولین استان در آرای انتخاب دکتر رئیسی بوده‌اند.

وی با بیان اینکه اعطای وام و تسهیلات با عنوان کارگشایی از جمله نیازهای ضروری مردم خراسان جنوبی است، افزود:  وام هایی که با ضمانت صندوق ملی برای بانوان سرپرست خانوار اعطا شد بسیار کارگشا بود ادامه همین روند و اختصاص وام ویژه رفع نیازهای ضروری خانواده‌ها می‌تواند بسیاری از مشکلات بانوان استان را حل کند و امیدواریم به زودی آمار چشمگیری از حمایت و توانمندسازی بانوان استان ارائه کنیم. 

خزعلی، همچنین در جریان بازدید از تعاونی نگار افشان ماه بانو در روستای ماه بانوی شهرستان درمیان، با ابراز خوشحالی از حضور پررنگ زنان در پیشرفت این تعاونی گفت: زنان نقش محوری در شکل گیری و بقای خانواده دارند و اگر این نقش با تولید و اشتغال عجین شود نقطه قوت اقتصادهای خرد کشور خواهد بود.

وی با ابراز خرسندی از راه‌اندازی تعاونی‌های خانوادگی تصریح کرد: تعاونی‌های صنایع دستی نه تنها ظرفیت تولید برای رفع نیازمندی‌های داخلی را دارند، ظرفیت خوبی برای صادرات نیز می باشند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یادآور شد: در هر منطقه‌ای که صنایع دستی منطقه احیا شده ضروری است همت جدی برای راه‌اندازی مناطق گردشگری و بومگردی شکل بگیرد.

خزعلی ادامه داد: ورود گردشگر به هر منطقه بومی زمینه انتقال فرهنگ و صنایع دستی به خارج از کشور و ارزآوری به داخل را رقم می‌زند.

کلندرزهی، مسئول تعاونی "نگار افشان ماه بانو" نیز در این دیدار با تأکید بر اینکه تعاونی از سال ۹۶ با هدف اشتغال خانوادگی به ویژه برای بانوان شکل گرفته، گفت: عمده تولیدات تعاونی خانوادگی ما گلدوزی، گلیم‌ بافی، سوزن دوزی و آیینه دوزی است وبا گذشت  ۵سال و اشتغال ۲۵ نفر به صورت مستقیم و ۳۰ نفر به شکل غیرمستقیم، خوشبختانه امروز به سطحی از اعتماد در میان مخاطبان رسیده‌ایم که مسئولیت سنتی‌دوزی ویژندهای ایرانی به ما سپرده می‌شود.

این کارآفرین موفق با تأکید براینکه تشکیل و حفظ مشاغل خانگی علاوه بر تأمین نیاز مالی خانواده‌ها می‌تواند در حفظ بنیان خانواده مؤثر باشد، اظهار کرد: مشاغل خانگی به جهت داشتن نفع و ضرر جمعی، همه اعضا را برای پیشرفت تشویق می کند، این فرصت را هم در اختیار بانوان قرار می‌دهد که در کنار فرزندآوری به اشتغال پاره وقت براساس هنر سنتی مشغول باشند.

انتهای پیام
captcha