کد خبر: 4216645
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۱

بازدید رئیس‌جمهور از پروژه ترانزیتی جاده‌ای و ریلی ارس

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی از بخش‌هایی از پروژه در حال اجرای کریدور ترانزیتی جاده‌ای و ریلی ارس در نقطه مرزی شمال غربی کشور بازدید کرد.

حجت الاسلام رئیسی، رئیس جمهور

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور که صبح امروز، سی‌ام اردیبهشت‌ماه، به منظور حضور در مراسم افتتاح مشترک «سد قیز قلعه‌سی» و طرح توسعه و تکمیل سد «خداآفرین» با رئیس‌جمهور آذربایجان به استان آذربایجان‌شرقی سفر کرده است،‌ در بدو ورود از بخش‌هایی از پروژه در حال اجرای کریدور ترانزیتی جاده‌ای و ریلی ارس از جمله پایانه کلاله بازدید کرد.

کریدور ترانزیتی جاده‌ای و ریلی ارس به طول 107 کیلومتر و با اعتباری بالغ بر 49 هزار میلیارد ریال احداث خواهد شد که برخی مراحل اجرای بخش جاده‌ای آن آغاز شده و بخش ریلی نیز در دست مطالعه قرار دارد.

این پروژه که در مسیر کریدور شرق به غرب قرار دارد از کلاله در شهرستان جلفا در شمال آذربایجان شرقی آغاز شده و با یک پل به کلاله در جمهوری آذربایجان متصل می‌شود. طبق پیش‌بینی‌ها این پروژه در مدت 36 ماه با احداث 21 دستگاه پل و 5 پل بزرگ اجرا خواهد شد.

انتهای پیام
captcha