کد خبر: 4229666
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲
امام جمعه موقت تبریز:

خون‌خواهی شهید اسماعیل هنیه وظیفه امت اسلامی است

حجت‌الاسلام روشن تن با بیان اینکه خون‌خواهی شهید اسماعیل هنیه، وظیفه ما است، گفت: فرزندان نظام مقدس اسلامی و نیروهای نظامی و دلدادگان نظام برای فشار دادن ماشه‌های نابودی اسرائیل لحظه شماری می‌کنند که امیدواریم به‌زودی اتفاق بیفتد و شاهد اضمحلال اسرائیل باشیم.

حجت الاسلام روشن تن، امام جمعه موقت تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل روشن‌تن، امام جمعه موقت تبریز، امروز، 12 مردادماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز، با بیان اینکه خون‌خواهی شهید اسماعیل هنیه، وظیفه ما است، گفت: فرزندان نظام مقدس اسلامی و نیروهای نظامی و دلدادگان نظام برای فشار دادن ماشه‌های نابودی اسرائیل لحظه شماری می‌کنند که امیدواریم به زودی اتفاق بیفتد و شاهد اضمحلال اسرائیل باشیم. 

وی اظهار کرد: شیرینی تحلیف ریاست جمهوری چهاردهم با شهادت فرمانده جبهه مقاومت شهید اسماعیل هنیه در کام ملت ایران و آزادگان عالم تلخ شد اما مسئله شهادت در خاندان هنیه یک مسئله جدید نیست و این خاندان بیش از ۶۰ شهید را در راه مقاومت تقدیم کرده است.

روشن تن افزود: شهادت برای این خاندان کرامت است شهید هنیه می‌توانست مثل برخی از سران اعراب دست در دست اشرار عالم بگذارد ولی اینگونه نکرد و امروز جبهه مقاومت شعار همیشگی شیعیان سیدالشهدا(ع) را با صدای بلند سر می‌دهند.

خطیب جمعه تبریز با اشاره به تنفیذ ریاست جمهوری چهاردهم توسط رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب پس از تنفیذ، معیارهای بسیار مهمی برای وزرا و کارآمدی دولت بیان کردند که بر اساس گفته‌ ایشان کسی باید میدان‌دار باشد که امین، متدین، از بن دندان معتقد به نظام اسلامی، دارای ایمان، امید به آینده، نگاه مثبت به افق، پاکدست و صادق باشد. این معیارها راهگشای نمایندگان مجلس و دولت است.

وی با اشاره به سالروز شهادت خلبان شهید بابایی گفت: شهید بابایی الگویی بزرگ برای جوانان، طلاب و دانشجویان در مبارزه با هواهای نفسانی است.

روشن‌تن ادامه داد: بعد از ضایعه اسفناک از دست‌دادن امام جمعه محترم و محبوب، رهبر معظم انقلاب در انتصاب شایسته‌ای، یکی از فرزندان حوزوی این دیار و از دودمان خانواده شهیدان و رزمندگان، حجت‌الاسلام احمد مطهری اصل را به‌عنوان امامت جمعه منصوب کردند.

خطیب جمعه تبریز افزود: ضمن اعلام سپاس و قدردانی از محضر مقام عظمای ولایت، همدلی و همراهی و بیعت خود با این انتصاب را خدمت حضرت آقا اعلام می‌کنیم ما در تحقق منویات رهبر معظم انقلاب صادقانه از جان و دل به امام جمعه تبریز کمک می‌کنیم.

وی با اشاره به موضوع تقوای الهی اظهار کرد: تقوای الهی ممکن است از سر ترس باشد اما در عین حال انسان متقی و پرهیزکار، تقوا را از سر شوق تمنا می‌کند، تقوا از سر شوق هم امکان‌پذیر است که در وجود انسان‌های متقی موج می‌زند.

انتهای پیام
captcha