کد خبر: 4309726
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰

محفل هفتگی تلاوت قرآن در مسجد سیدلر تبریز برگزار می‌شود

محفل هفتگی آموزش و تلاوت قرآن کریم با مدیریت خادم‌القرآن و العتره، استاد داود محمودی، دوشنبه‌شب‌ها پس از نماز مغرب و عشاء در موسسه قرآنی نورالرحمن الزهرا(س) در مسجد سیدلر تبریز برگزار می‌شود.

جلسه قرآن، مسجد سیدلر تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، محفل هفتگی قرائت و آموزش قرآن کریم با مدیریت خادم‌القرآن و العتره، داود محمودی، دوشنبه‌شب‌ها در در موسسه قرآنی نورالرحمن الزهرا(س) در مسجد سیدلر تبریز برگزار می‌شود.

 این محفل معنوی با حضور قاریان، حافظان و گروه‌های تواشیح بین‌المللی، فرصتی ارزشمند برای انس بیشتر با کلام وحی و گسترش فرهنگ قرآنی در میان علاقه‌مندان به شمار می‌رود. 

در برنامه این هفته، مجید باوردی، قاری و پیشکسوت قرآن به عنوان میهمان ویژه حضور خواهد یافت و با تلاوتی روح‌نواز، فضای مجلس را معطر به آیات الهی خواهد کرد.

یادآور می‌شود، این جلسه پس از نماز مغرب و عشاء هر هفته در محل حسینیه الزهرا(س) واقع در خیابان طالقانی ایستگاه لاله زار روبروی حسسینیه الزهرا(س) مسجد سیدلر تبریز برگزار می شود.

انتهای پیام
captcha