کد خبر: 4243805
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۷

یاوران خردسال مقاومت در تبریز + فیلم

کودکان تبریزی ضمن اهدای کمک‌های کودکانه‌شان، نقاشی‌ها و دلنوشته‌های خود را نیز برای کودکان مظلوم و بی‌دفاع غزه‌ و لبنان ارسال کردند.‌

حضور دانش‌آموزان تبریزی در محل جمع‌آوری کمک‌های مردمی به جبهه مقاومت

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی،، جمعی از دانش‌آموزان و کودکان تبریزی با حضور در محل جمع‌آوری کمک‌های مردمی به جبهه مقاومت، ضمن اهدای کمک‌های کودکانه‌شان، نقاشی‌ها و دلنوشته‌های خود را نیز به همراه این کمک‌ها برای کودکان مظلوم و بی‌دفاع غزه‌ و لبنان ارسال کردند و از دل‌نگرانی‌هایشان برای خواهران و برادران تحت ظلم و گرفتار در محاصره صهیونیست‌های کودک‌کش گفتند.

اداره‌کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی در راستای لبیک به فرمان مقام معظم رهبری برای حمایت از محور مقاومت و انجام حداقلی وظیفه دینی و شرعی در قبال برادران و خواهران دینی و مظلوم و گرفتار در چنگال دژخیم صهیون با راه‌اندازی ستادی تحت عنوان «ستاد یاوران مقاومت» نه تنها نسبت به دریافت کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم بصیر استان و ارسال آنها به مظلومان غزه و لبنان اقدام کرده بلکه با برگزاری نشست‌های عمومی و نخبگانی تبیینی در خصوص اقدامات محور مقاومت نقش راهبری خود در بعد فرهنگی و رسانه‌ای این حوزه را نیز ایفا کند.

انتهای پیام
captcha