به گزارش ایکنا از آذربایجانشرقی، سعید خدایگان، قائممقام رئیس بنیاد ملی نخبگان، روز گذشته، 17 آبانماه در نشست اعضای کارگروههای بنیاد ملی نخبگان آذربایجانشرقی، با بیان اینکه نباید در تهران و پشت درهای بسته برای استانهای دیگر تصمیم گرفت بلکه باید متناسب با شرایط و ظرفیتهای آنها تصمیمات لازم را اتخاذ کرد، گفت: بهعنوان مثال بنیاد نخبگان آذربایجانشرقی بیش از دو هزار و ۵۰۰ عضو دارد و ظرفیت بسیار مناسبی برای توسعه است و باید متناسب با این ظرفیت برای این استان تصمیمگیری شود.
وی با بیان اینکه اگر بنیاد ملی نخبگان یک وظیفه داشته باشد آن امیدآفرینی در جامعه است، افزود: آییننامه مسیر نخبگی اشکالات اساسی دارد، از اینرو تمام اقدامات ما باید برای رفع این اشکالات و همچنین امیدآفرینی در جامعه باشد.
خدایگان بیان کرد: در فضای نخبگی یک ناترازی وجود دارد، گاهی به یک بخش بیشتر توجه میشود و بخشی از قلم میافتد که باید این ناترازی را از بین ببریم.
قائممقام بنیاد ملی نخبگان به موضوع مهاجرت نیز اشاره کرد و گفت: اگر در جامعه امیدواری و امیدآفرینی وجود داشته باشد بهطور یقین این مشکل نیز رفع خواهد شد.
وی ادامه داد: کارگروههای بنیاد ملی نخبگان را اصلاح و رشتههای جدیدی را وارد این بنیاد کردهایم، همچنین از اجرای طرحهایی که ممکن بود اثرات بدی داشته باشد جلوگیری کردیم تا از صاحبنظران برای ادامه این طرحها نظر بگیریم تا بهترین خروجی را داشته باشیم.
خدایگان در ادامه با بیان اینکه تأمین مسکن نخبگان یکی از برنامههای اصلی بنیاد است، گفت: این اقدام در راستای حمایتهای معنیدار انجام میشود. راههای مختلفی برای تأمین مسکن نخبگان وجود دارد که یکی از این روشها تأمین زمین از دانشگاه یا ارگانهای دیگر و ساخت آن به کمک بنیاد ملی نخبگان در استانهاست.
وی همچنین بر اهمیت ارتباط صنایع با شرکتهای دانشبنیان و طرحهای نخبگان تأکید کرد و گفت: هرچند مقاومتهایی در این زمینه وجود دارد و صنایع بیشتر در حالت سنتی اداره میشود، اما در نهایت صنایع باید از حالت سنتی خارج شده و با نخبگان و شرکتهای دانشبنیان همکاری کنند.
خدایگان بر اهمیت بخش بانوان در بنیاد ملی نخبگان تأکید کرد و افزود: طرح صیاد شیرازی برای معافیت نخبگان مرد از سربازی اجرا میشود و ما به دنبال تعریف طرحی معادل برای بانوان نخبه نیز هستیم.
قائممقام بنیاد ملی نخبگان گفت: بنیاد ملی نخبگان حمایت از شرکتهای دانشبنیان و فارغالتحصیل دانشگاهی را از اولویتهای خود قرار داده و بر این اساس حلقههای حل مسئله را دایر کرده است.
انتهای پیام