به گزارش ایکنا از آذربایجانشرقی، دانشگاه تبریز و جامعةالمصطفی(ص) العامیه بهمنظور توسعه و ارتقای سطح همکاریهای علمی، فرهنگی، پژوهشی و بینالمللی روز گذشته، 19 آبانماه تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
صفر نصرالهزاده، رئیس دانشگاه تبریز پیش از امضای این تفاهمنامه همکاری مشترک با اشاره به برخی توانمندیها و ظرفیتهای این دانشگاه در حوزههای مختلف گفت: دانشگاه تبریز یکی از دانشگاههای برتر و جامع در سطح ملی و بینالمللی است و باید از این ظرفیت برای رشد و تعالی استان و کشورمان استفاده کرد.
وی در ادامه توسعه ارتباط و همکاری مشترک علمی، فرهنگی، پژوهشی و بینالمللی دانشگاه تبریز با جامعةالمصطفی العالمیه را ضروری بیان کرد و افزود: این همکاری مشترک برای توسعه و ارتقای همدیگر و بهرهمندی از تجربیات و دانش میان دانشگاه و جامعةالمصطفی العالمیه یک امر حیاتی است.
نصرالهزاده با بیان اینکه این توسعه همکاریهای مشترک به یقین برکات بسیاری در حوزههای مختلف برای استان و کشورمان دارد، اظهار کرد: دیگر ثمرات این همکاری تقویت وحدت حوزه و دانشگاه و تربیت نیروی متخصص و متعهد است.
رئیس دانشگاه تبریز در بخش دیگر سخنان خود با تأکید بر اینکه جامعةالمصطفی العالمیه در سالهای اخیر حرکات و فعالیت خوبی را برای جذب و تربیت دانشجویان خارجی از کشورهای مختلف آغاز کرده است، یادآور شد: سایر دانشگاهها و در این میان دانشگاه تبریز با همافزایی و کسب تجربیات جامعةالمصطفی العالمیه در جذب، تربیت و پروش دانشجویان خارجی میتوانند در این خصوص گامهای مؤثری بردارند.
وی با بیان اینکه دانشگاه جامعةالمصطفی العالمیه، الگوی بسیار موفق و خوب، دانشگاه از دیدگاه و منظر امام خمینی(ره) است، تأکید کرد: این دانشگاه با توجه به ظرفیتها و توانمندیهای که در حوزههای مختلف دارد با تمام توان و وجود آماده توسعه همکاری مشترک با جامعةالمصطفی العالمیه است.
رئیس دانشگاه تبریز افزود: جامعةالمصطفی العالمیه گامهای مؤثر و بستر خوبی را برای جذب و تربیت دانشجویان و توسعه ارتباطات بینالمللی برداشته و باید از این بستر فراهم شده از سوی این مرکز برای توسعه دیپلماسی علمی استفاده کرد.
نصرالهزاده یادآور شد: با امضای این تفاهمنامه همکاری مشترک باید همه مفاد با توسعه ارتباط تنگانگ و نزدیک حالت اجرای و عملیاتی بگیرد و در حد امضای تفاهمنامه باقی نماند.
حجتالاسلام رسول خضرلو، رئیس جامعةالمصطفی العالمیه نمایندگی آذربایجانشرقی نیز در این نشست ضمن ابراز خرسندی با توسعه همکارهای مشترک با دانشگاه تبریز و در ادامه با تشریح برخی ظرفیتها و پتانسیلهای جامعةالمصطفی العالمیه در سطح ملی و بینالمللی گفت: جامعةالمصطفی در سال 1387 با ادغام دو مجموعه سازمان مدارس و حوزههای علیمه خارج از کشور و مرکز جهانی علوم اسلامی بهوجود آمد و در حال حاضر در 68 کشور واحد آموزشی و شعبه دارد.
وی با بیان اینکه سازمان مرکزی جامعة المصطفی در شهر قم است و در داخل و بیش از ۶۰ کشور خارج کشور واحد آموزشی وابسته آن مستقر است، خاطر نشان کرد: ارتباط و عضویت با اتحادیه بینالمللی دانشگاهها (IAU)، اتحادیهٔ دانشجویانجهاناسلام، اتحادیه دانشگاههایجهان اسلام، اتحادیه بینالمللی رؤسای دانشگاهها و اتحادیه دانشگاههای آسیا و اقیانوسیه از جمله دیگر ظرفیت های این دانشگاه است.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی آذربایجان شرقی افزود: در حال حاضر در 22 زبان دانشجو در جامعة المصطفی مشغول به تحصیل بوده و از 200 کشور دانش آموخته داشته است.
به گفته وی، جامعه المصطفی بیش از ۳۵۰ تفاهمنامه همکاری مشترک میان مراکز علمی داخلی و خارج از کشور به امضا رسیده است.
انتهای پیام