حسنعلی ابراهیمی سعید بهعنوان یک ارتشی وظیفهشناس از جمله رزمندههای دوران دفاع مقدس است که روحش را در میان موشکها و خمپارههای زمان جنگ به یادگار گذاشته است؛ رزمندهای که با انهدام بیش از ۶۵ دستگاه تانک و تعداد بسیاری خودرو و بولدوزر دشمن بعثی به «شکارچی تانکها» شهرت یافت. او آنقدر به شکار تانکها رفت تا در نهایت یکی از تانکهایی که هدف قرار داده بود، در قلب سوسنگرد بهعنوان «نماد مقاومت» به یادگار بماند.
وی در همه عملیاتهای دوران دفاع مقدس به جز عملیات فتح المبین به مدت ۱۱۰ ماه بهعنوان یک نیروی ارتشی حضور مؤثری در جبهه داشته و در موشکاندازی و تیراندازی توفیقات بسیاری کسب کرده و در عملیات فتح سوسنگرد نیز پای در میدان در کنار شهید تجلایی از حریم کشور دفاع کرده است.
ابراهیمی و دو تن از همرزمانش همان ارتش سه نفرهای بودند که در نخستین روزهای آغاز جنگ تحمیلی در مقابل سپاه تا بن دندان مسلح دشمن بر پل نادری اهواز ایستادند و نگذاشتند دشمن پیشروی کرده و به خوزستان دستاندازی کند؛ آنان اینجا هم نماد مقاومت شدند.
حسنعلی ابراهیمی سعید ملقب به شکارچی تانکها، روز گذشته 27 آبانماه، در نشست روایتگری به مناسبت سالروز آزادسازی سوسنگرد در محل بسیج رسانه استان آذربایجانشرقی با اشاره به شخصیت والای شهید تجلایی گفت: توفیق داشتم در جریان آزادسازی سوسنگرد در خدمت یکی از جوانترین، پاکترین، با اخلاقترین و رشیدترین فرماندهان غیرنظامی جنگی باشم.
وی که در کنار شهید تجلایی «فاتح سوسنگرد» حضور داشته است، ادامه داد: شهید تجلایی اخلاق خاص خود را داشت و یک فرمانده تمام عیار بود؛ در فتح سوسنگرد سه روز در کنار این شهید بزرگوار شکارهای خوبی کردم ولی تانک نبود، لودر، بلدوزر، نفربر و ماشین فرماندهی بود.
ابراهیمی حضور در جریان آزدسازی سوسنگرد را یک افتخار بزرگ دانست و گفت: اولینبار بود که پارهای از تن ایران عزیزمان از دشمن بازپس گرفته میشد و این موضوع حس غرور بسیاری برایمان داشت و احساسمان وصف ناشدنی بود.
این رزمنده هشت سال دفاع مقدس با بیان اینکه بانوان نقشآفرینان اصلی دوران دفاع مقدس بودند، چراکه هم در پشتیبانی از جبهه و هم در صیانت از حریم خانهها خوش درخشیدند تا رزمندگان بتوانند با خیال راحت در خط مقدم مبارزه کنند، تصریح کرد: معتقدم جوانان امروزی نیز اگر پای وطن و حریم مملکت در میان باشد همانند جوانان دوران دفاع مقدس خود سینه سپر خواهند کرد.
وی افزود: حضرت امام فرموده بودند با یک دست قرآن بگیرید و با دست دیگر سلاح و به همین دلیل تمامی رزمندگان همیشه قرآن کریم به همراه داشتند و من هم یک قرآن کوچک را در مچ بندم جاسازی کرده بودم و هنوز هم آن قرآن را به یادگار نگه داشتهام.
ابراهیمی در بخش دیگری از سخنانش نیروهای ارتش و سپاه را همچون دم و بازدم برای ایران اسلامی دانست و اظهار کرد: این دو ارگان نظامی باید به موازات هم از حریم کشورمان دفاع کنند و باید بدانیم که اگر ارتش نباشد ایرانی وجود ندارد و اگر سپاه نباشد بازهم ایرانی وجود ندارد؛ هر دو باید باشند و از کیان ایران اسلامی دفاع کنند.
روایت دلیریهای این رزمنده دلاور که در آستانه سالروز آزادسازی سوسنگرد میهمان جمعی از بانوان رسانهای آذربایجانشرقی شده بود، در کتابی تحت عنوان «کهنه سرباز ایران» به چاپ رسیده است.
یادآور میشود، فتح سوسنگرد بسیار مهم بود، آن هم در سالهای اول جنگ که رزمندهها نیاز به روحیه داشتند، ولی به رغم مقاومتها سوسنگرد در حصر مانده بود تا اینکه طی عملیات مشترک سپاه و ارتش و نیروهای مردمی، سوسنگرد در ۲۶ آبان ۱۳۵۹ به آغوش میهن بازگشت و این فتح غرورمندانه ضمن تضعیف قوای دشمن، روحی دوباره بر جان رزمندهها دمید.
مهری هاشمزاده
انتهای پیام