کد خبر: 4250066
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۸
نماینده ولی‌‌‌ فقیه در آذربایجان‌شرقی:

ارزش‌های اسلامی با زبان ساده و شیرین به دانش‌آموزان بیان شود

حجت‌الاسلام مطهری اصل گفت: فطرت پاک کودکان و نوجوان آماده پذیرش اصول اخلاقی و تربیتی است بنابراین توصیه می‌شود اسلام و ارزش‌های آن با زبان ساده و شیرین به دانش‌آموزان بیان شود.

حجت الاسلام مطهری اصل، امام جمعه تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی به نقل از روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش استان، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل، نماینده ولی‌ فقیه در استان و امام جمعه تبریز، روز گذشته سوم آذرماه، در دوره توانمندسازی طلاب روحانیون و ائمه جماعت مدارس استان، بر لزوم توجه به تربیت و پرورش نسل‌های مختلف از همان ابتدا تأکید کرد و گفت: مسائل فرهنگی با هیچ مسئله‌ای مانند مسائل اقتصادی قابل قیاس نبوده و آسیب‌‌های ناشی از آن ممکن است تا سال‌‌ها خود را در قالب‌‌های مختلفی نشان دهد.

وی اظهار کرد: نقش دستگاه تعلیم و تربیت، خانواده و جامعه در تحقق اهداف پرورشی و تربیتی اساسی است چراکه فطرت پاک کودکان و نوجوان آماده پذیرش اصول اخلاقی و تربیتی بوده و توصیه می‌شود اسلام و ارزش‌های آن را با زبان ساده و شیرین به دانش‌‌آموزان یاد دهند.

مطهری اصل با بیان اینکه کار با نوجوان و جوان سخت، اما شیرین و مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است، گفت: تصمیم‌گیرندگان امور تربیتی و تعلیمی کشور در برخی موارد گرفتار جوسازی‌‌های فضای مجازی شده و از برخی مباحث فرهنگی، اعتقادی و اخلاقی غفلت می‌کنند.

امام جمعه تبریز با تأکید بر اینکه تحقق اهداف پرورشی و فرهنگی نیازمند همتی ویژه است، ادامه داد: تحقق این اهداف با انجام امور معمولی چندان امکان‌‌پذیر نیست.

وی یادآور شد: اگر رفتارهای نادرست در اثر بی‌توجهی و یا نداشتن اولویت و برنامه به عادت تبدیل شود، ترک عادت و تغییر رفتار ناشی از آن پس از به سیطره درآوردن زندگی انسان، بسیار مشکل می‌شود.

مطهری اصل با تأکید بر رعایت اخلاق‌‌مداری در کنار نرم زبانی در انتقال مفاهیم و اصول اخلاقی و تربیتی، گفت: بزرگ‌‌ترین سرمایه معلم، برخورد مناسب توأم با علم‌آموزی با دانش‌آموزان است و این کار موجب می‌شود دانش‌آموزان تا سال‌‌ها بعد نیز معلم و استاد خود را به‌خاطر بسپارند و همواره قدردان او باشند.

نماینده ولی‌ فقیه در آذربایجان‌شرقی پرورش دانش‌‌آموز و دانشجوی خوب و بااخلاق را اندوخته‌ای برای آخرت اساتید و معلمان دانست و اظهار کرد: نقش حوزه‌‌های علمیه در شکل‌‌گیری و توسعه تمدن و حوزه‌های متعدد از پزشکی تا سایر علوم برجسته است و تقویت نقش آنها در زمینه‌‌های فرهنگی و تربیتی ضروری است.

انتهای پیام
captcha