کد خبر: 4260777
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۶
رئیس دانشگاه تبریز:

راهیان نور بستری برای نهادینه‌کردن ارزش‌های دفاع مقدس در بین دانشجویان است

محمدتقی اعلمی اظهار کرد: اردوهای راهیان نور زمینه‌ساز آشنایی جوانان با فرهنگ ایثار و شهادت و بستری مناسب برای نهادینه‌کردن ارزش‌های والای دفاع مقدس در ذهن و دل دانشجویان است که هرچقدر زمان می‌گذرد، ما بیش از پیش نیازمندیم که نسل جوان را با آرمان‌های شهدا که جان خود را فدای انقلاب کردند، آشنا کنیم.

محمدتقی اعلمی، رئیس دانشگاه تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، محمدتقی اعلمی، رئیس دانشگاه تبریز، امروز، سی‌ام دیماه، در اولین جلسه قرارگاه استانی شهید علم الهدی با موضوع اعزام کاروان راهیان نور در دانشگاه تبریز،  اظهار کرد: هدف از تشکیل این جلسه، برقراری پیوند میان علم و فرهنگ و تلاش در جهت انتقال ارزش‌های والای دفاع مقدس به نسل جوان است. راهیان نور فرصتی بی‌بدیل برای بازخوانی خاطرات پرافتخار تاریخ دفاع مقدس به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: اردوهای راهیان نور زمینه‌ساز آشنایی جوانان با فرهنگ ایثار و شهادت و بستری مناسب برای نهادینه‌کردن ارزش‌های والای دفاع مقدس در ذهن و دل دانشجویان است که هرچقدر زمان می‌گذرد، ما بیش از پیش نیازمندیم که نسل جوان را با آرمان‌های شهدا که جان خود را فدای انقلاب کردند، آشنا کنیم تا بتوانند با انگیزه مضاعف در مسیر رشد و تعالی و خدمت به جامعه حرکت کنند.

اعلمی با بیان اینکه دانشگاه‌ها به‌عنوان مراکز علمی و فرهنگی وظیفه سنگینی برعهده دارند، خاطرنشان کرد: هم‌افزایی بین دانشگاه‌ها و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در قالب قرارگاه شهید علم الهدی می‌تواند اتفاقی شگرف در افزایش کیفیت و عمق‌بخشی به اردوهای راهیان نور باشد.

رئیس دانشگاه تبریز تاکید کرد: دانشگاه با تمام ظرفیت خود آماده همکاری و برداشتن گام‌های موثر در این مسیر است و آنچه که در برگزاری هرچه باشکوه‌تر اردوی راهیان نور اهمیت دارد، برنامه‌ریزی منسجم بین دانشگاه و سپاه است تا بتوانیم تعداد زیادی از دانشجویان را راهی این اردوی معنوی کنیم.

وی در خاتمه ضمن تقدیر از عملکرد و اقدامات حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز به‌عنوان اولین حوزه بسیج دانشجویی در کشور، گفت: بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز اولین بسیج دانشجویی کشور است که با اطاعت از فرمان امام خمینی(ره) مبنی بر ضرورت تشکیل بسیج دانشجویی و طلاب، در دانشگاه تبریز تشکیل یافت و این شجره طیبه تاکنون به بهترین شکل ممکن به کار خود ادامه داده است.

وی در خاتمه با ذکر خاطره‌هایی از حضور خود در اولین اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز، آمادگی دانشگاه را با همان صلابت و روحیه آن دوران اعلام و اظهار امیدواری کرد که امسال نیز شاهد حضور گسترده دانشجویان در این اردو باشیم.

انتهای پیام
captcha