مراجعه ۴ هزار بیمار کرونایی به بیمارستان امام رضا(ع) تبریز
کد خبر: 3889726
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۷

مراجعه ۴ هزار بیمار کرونایی به بیمارستان امام رضا(ع) تبریز

رئیس مرکز آموزش درمانی امام رضا(ع) تبریز، با بیان اینکه از ۲ اسفند تا امروز حدود ۴ هزار بیمار به اورژانس این بیمارستان مراجعه کرده‌اند، گفت: از این میان، یک مورد هم برای شکایت به دفتر من مراجعه نکرده و این یک رکورد خوب برای بیمارستان محسوب می‌شود.

مراجعه ۴ هزار بیمار کرونایی به بیمارستان امام رضا(ع) تبریز/۶۸ درصد بستری شدگان مرخص شده‌اندبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، مسعود فقیه دینوری، رئیس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا(ع) تبریز، عصر روز دوشنبه، 18 فروردین‌ماه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه از ۲ اسفندماه سال گذشته تا امروز حدود ۴ هزار بیمار به اورژانس این بیمارستان مراجعه کرده است، گفت: از این میان، یک مورد هم برای شکایت به دفتر من مراجعه نکرده است و این یک رکورد خوب برای بیمارستان محسوب می‌شود.

وی افزود: تا پایان اسفندماه ۵۰ درصد بستری‌ها در این بیمارستان انجام می‌شد اما به دلیل مدیریت زیرساخت‌ها در برخی شهرستان‌ها هم‌اکنون مبتلایان به کرونا در منطقه خود درمان می‌شوند و میزان پذیرش بیماران استان در این مرکز به ۲۰ درصد رسیده است.

دینوری، با اشاره به اقدامات خاص این مرکز برای پیشگیری از درگیر شدن بیماران عادی با ویروس، تصریح کرد: از ابتدای بروز بیماری در استان، بیمارستان امام رضا(ع) به عنوان قطب درمان کرونا انتخاب شد، بخش اورژانس تنفسی را از اورژانس عادی جدا کرده‌ایم و همچنین رادیولوژی و سی تی اسکن و آزمایشگاه اختصاصی این بیماران را تدارک دیده‌ایم تا مراجعه‌کنندگان دیگر بدون هیچ نگرانی روند درمان خود را دنبال کنند.

وی از افتتاح دومین آزمایشگاه استان برای پی. سی. آر و تشخیص کرونا در این بیمارستان خبر داد و گفت: این اقدام مهم می‌تواند توانمندی ما را در مقابله با بیماری‌های جدید تنفسی احتمالی در آینده نیز افزایش دهد.

به گفته وی، تاکنون یک هزار بیمار کرونایی در مرکز بستری شده‌اند و ۶۰ درصد بیماران بدحال از تمام استان به این بیمارستان ارجاع داده می‌شوند.

رئیس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا(ع) تبریز گفت: هر بیمار بستری حداقل سه روز و حداکثر 20 تا 30 روز دوره درمان دارد و علاوه بر هزینه‌های گزاف دارو و دستگاه‌ها، به ازای هر تخت روزانه ۸۰۰ هزار تومان هزینه به بیمارستان تحمیل می‌شود، پیش‌بینی می‌کنیم تنها در فروردین‌ماه ۵ میلیارد تومان هزینه صرفاً برای ماسک و لباس و غذا در بخش‌های کرونا داشته باشیم که چنین هزینه‌های سرباری تحت پوشش بیمه هم نیست و رفته رفته توان نظام سلامت را کاهش می‌دهد.

دینوری با تقدیر از کمک‌های نقدی و غیرنقدی خیران افزود: با همراهی‌ها و تدابیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکنون کمبودی در تأمین تجهیزات حفاظتی فردی برای کادر درمان نداشته‌ایم و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد؛ چرا که این مرکز یکی از بهترین بیمارستان‌های کشور در زمینه حفظ سلامت نیروی انسانی است.

وی اضافه کرد: تاکنون ۶۸ درصد بستری‌های کرونایی درمان و مرخص شده‌اند و متأسفانه ۹۵ نفر فوت کرده‌اند، همچنین روزانه ۱۳۰ تا ۱۶۰ بیمار بستری در این مرکز تحت درمان قرار می‌گیرند.

رئیس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا(ع) تبریز گفت: تاکنون ۲۶ نفر از نیروهای ما، کرونا مثبت شده‌اند که خوشبختانه بیشتر آن‌ها با قرنطینه خانگی بهبود یافته‌اند.

انتهای پیام
captcha