پروژه مقبرة‌الشعرا تکمیل می‌شود
کد خبر: 3896388
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۸
تا پایان سال ۹۹؛

پروژه مقبرة‌الشعرا تکمیل می‌شود

شهردار تبریز از تکمیل صفه مقبرة‌الشعرا تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: شهرداری در پروژه مقبرة‌الشعرا فراتر از وظایف خود عمل می‌کند.

پروژه مقبره الشعرا تا پایان سال‌جاری تکمیل می‌شودبه گزارش ایکنا از آذربایجان شرقی، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، ایرج شهین باهر، شهردار تبریز  امروز، 15 اردیبهشت‌ماه در بازدید از پروژه مقبرة‌الشعرا و ارزیابی پیشرفت این پروژه، اظهار کرد: مقبرة‌الشعرا از جمله پروژه‌های شهرداری منطقه ۱۰ است که پیگیر هستیم تا صفه این مجموعه را تا پایان سال تکمیل کنیم.

وی ادامه داد: مقبرة‌الشعرا پروژه شهرداری نیست و شهرداری تبریز بخاطر اینکه این محل، یک فضای تاریخی و گردشگری است به موضوع ورود کرده است.

شهین باهر، با بیان اینکه پیگیر کمک‌های دولتی برای تأمین بخشی از هزینه‌های پروژه مقبرةالشعرا هستیم، بیان کرد: برنامه‌ریزی این است که اگر تأمین اعتبار از سوی دولت به موقع انجام شود، تا پایان سال، صفه مقبرة‌الشعرا را تکمیل می‌کنیم و حداکثر تا یک ماه، از حد شمال دیواره‌ها برداشته شده و مجموعه برای بازدید عموم آماده می‌شود.

شهردار تبریز افزود: در کنار المان مقبرة‌الشعرا، بخشی از مجموعه موزه هنر و کافه هنر آماده بهره‌برداری است. موزه استاد حسینی تقریباً تکمیل شده و در کنار آن، بخش‌های دیگر را حداکثر تا سه ماه جمع‌بندی می‌کنیم تا به نوعی قسمتی از فضای مقبرةالشعرا را برای بازدید عموم آماده کنیم.

وی با تأکید بر اینکه در پروژه مقبرة‌الشعرا، شهرداری تبریز فراتر از وظایف قانونی خود عمل می‌کند، گفت: با وجود اینکه در قانون، مدیریت واحد شهری عملاً اتفاق نیفتاده است اما وقتی میهمان و مسافر به تبریز می‌آید و مقبرة‌الشعرا را با این وضعیت می‌بیند، همه ما ناراحت می‌شویم به همین دلیل شهرداری پا پیش گذاشته تا این مشکل را حل کند.

شهین باهر، ادامه داد: اگر منتظر اعتبارات دولتی باشیم، شاید ۱۰ ده‌ها سال طول بکشد تا این پروژه جمع‌بندی شود و از این رو شهرداری به این پروژه ورود کرده تا در سریع‌ترین زمان جمع‌بندی کند و مقبرة‌الشعرای تبریز که به نوعی نماد و معرف تبریز است و تمامی گردشگران در تبریز حتماً از اینجا بازدید می‌کنند، در سریع‌ترین زمان برای بازدید آماده شود.

شهردار تبریز یادآور شد: خادمان مردم در شهرداری تبریز در کنار ۳۰۰ وظیفه‌ای که قانون برای آن‌ها تعریف کرده و انجام می‌دهند، در چنین وضعیت اقتصادی کشور و در شرایطی که درآمد شهرداری کم است و بدهی‌هایی از قبل دارد، به لطف خدا و به‌خاطر رضایت مردم و طبق مسئولیت‌پذیری که دارد، این پروژه‌ها را نیز اجرا می‌کند.

وی گفت: این تلاش‌ها به دلیل این است که فضای تبریز برای گردشگری فراهم شود. مباحث اقتصادی شهر برای ما مهم است و تا زمانی که اقتصاد شهر رشد نکرده، نه شهرداری موفق است نه مدیران شهری و بر این اساس همه ما تلاش می‌کنیم که وضعیت اقتصادی شهر و استان ما بهتر شود و رفاه و آسایش در شهرمان ارتقا پیدا کند.

انتهای پیام
captcha