کد خبر: 4225041
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۱
امام جمعه موقت تبریز:

مشارکت مردم در انتخابات نماد مردم سالاری دینی است

حجت‌الاسلام مطهری اصل، با تاکید بر اهمیت حضور مردم در پای صندوق های رای، گفت: مشارکت مردمی در انتخابات امروز نماد مردم سالاری دینی است.

حجت الاسلام مطهری اصل، امام جمعه موقت تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام احمد مطهری اصل، امام جمعه موقت تبریز، امروز، 15 تیرماه، در خطبه‌های نماز جمعه‌ این هفته تبریز، شور و شوق مردم در پای صندوق‌های رای را بسیار خوشحال کننده و قابل توجه خواند و گفت: امیدواریم این حضور و مشارکت مردم منجر به انتخاب کسی شود که برای حل و فصل مشکلات جامعه شبانه روز تلاش کند.

وی ادامه داد: از آنجائی که رئیس جمهور مدیریت عالی کشور در حوزه‌های اجرایی و اداری را بر عهده دارد، کسی که امروز انتخاب می‌شود باید نگاه یکسان و جامع به تمامی مردم اعم از طرفداران خود و هواداران رقیب داشته باشد.

مطهری اصل، با تاکید بر اهمیت حضور مردم در پای صندوق‌های رای، گفت: مشارکت مردمی در انتخابات امروز نماد مردم سالاری دینی است.

امام جمعه موقت تبریز، استقبال مردم از مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری در آذربایجان‌شرقی و به خصوص تبریز را قابل قبول خواند و ادامه داد: بدون تردید این حضور، حماسه‌ای دیگر از حضور در صحنه مردم با بصیرت ایران اسلامی است و افرادی که رای می‌دهند، نزد خداوند دارای اجر هستند، چون به سرنوشت کشور خود اهمیت می‌دهند.

وی با تاکید بر اینکه رای دهندگان نباید رای دهی خود را به ساعات آخر موکول کنند، از مردم درخواست کرد هر چه زودتر آرای خود را به صندوق انداخته و مانع از ازدحام و تجمع در ساعات پایانی اخذ رای شوند.

مطهری اصل، با اشاره به فرا رسیدن ایام محرم، با بیان اینکه در این ماه دین، توحید، اصول و فروع دین احیا شد، امام حسین(ع) را بزرگ‌ترین لطف الهی به بشر خواند و گفت: کربلا درس آزادگی و مردانگی و شجاعت برای بشر است تا مقابل ظلم بایستد و بر همین اساس حضرت زینب(س) در آخرین ساعات عاشورا که با ناراحتی با برادر خود درد دل می‌کرد به حقانیت تداوم زندگی بر پایه‌ روز عاشورا رسید.

خطیب جمعه تبریز، عشق مردم مسلمان و حتی غیرمسلمان به امام حسین(ع) را وصف ناپذیر خواند و افزود: پیاده روی اربعین حسینی با حضور مردم از سراسر دنیا به عشق آل الله برگزار می‌شود و انتظار می‌رود عاشقان امام حسین(ع) عزاداری دهه محرم را در شان آن حضرت برگزار کنند.

انتهای پیام
captcha