کد خبر: 4252723
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
شرکت‌کننده مرحله نهایی مسابقات سراسری قرآن:

بانوان نسبت به پیش با سطح بالاتری ظاهر شده‌اند

ام‌البنین طالبی، قاری قرآن کریم در خصوص شرکت‌کنندگان چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، گفت: شرکت‌کنندگان همه ساله پیشرفته‌تر و با سطح بالاتری ظاهر می‌شوند و حتی این مسابقات سراسری را می‌توان سخت‌تر و دارای سطح بالاتر از مسابقات بین‌المللی دانست.  

ام البنین طالبی، قاری قرآن

ام‌البنین طالبی، از شرکت‌کنندگان مرحله فینال بخش قرائت تحقیق در چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، در گفت وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به دلایلی که باعث ورود به فعالیت‌های قرآنی شد اشاره کرد و گفت: از دوران کودکی و حتی قبل از مدرسه، با همان تلویزیون‌های سیاه و سفید دهه شصتی‌ها به تلاوت‌های قرآنی آقای جواد فروغی گوش می‌دادم و بسیار لذت می‌بردم و آن زمان کلاس‌های قرآنی در شهرمان(آذرشهر) وجود نداشت، نمی‌توانستم استعدادیم را به منصه ظهور برسانم.

وی با بیان اینکه پدرش نیز مداح بوده و استعداد صوت را به صورت ارثی در خانواده دارند، ادامه داد: پدرم که متوجه علاقه شدید من به تلاوت‌های قرآنی شده بود، در یکی از سفرهایش برایم یک کاست از تلاوت‌های جواد فروغی هدیه آورد و همین کاست شد همراه لحظه‌هایم و همانند موسیقی حتی حین کار نیز به آن گوش می‌دادم و همه جا با خود می‌بردم و با اینکه نمی‌توانستم قرآن را از روی صفحاتش بخوانم، اما این گوش دادن‌ها باعث شده بود که آیات قرآنی ملکه‌ ذهنم شوند.

این قاری قرآن افزود: گوش دادن‌های مکرر به تلاوت‌ قرآن تداوم یافت تا اینکه در مدرسه نیز به تلاوت قرآن پرداختم اما بعد از دبیرستان به دلیل نبود کلاس‌های آموزشی قرآن، تلاوت را به اجبار کنار گذاشتم و سرگرم زندگی و بچه‌داری شدم تا این‌که دخترم هفت ساله شد. 

طالبی با بیان اینکه در سال ۸۷ که خواهر همسرم در مهد قرآن آذرشهر فعالیت داشت، تشویقم کرد تا در حوزه صوت و لحن آموزش‌هایی را دریافت و به دیگران نیز آموزش دهم، خاطرنشان کرد: هسرم نیز در این رابطه حمایتم کرد و من برای اولین بار به جلسات آموزش قرآن رفتم و تازه آنجا بود که فهمیدم ترتیل یا تجوید چیست و عبدالباسط یا شحات چه کسانی هستند، چراکه شناختی از این بزرگان نداشتم.

این بانوی فعال قرآنی، با اشاره به اینکه بعد از دریافت برخی آموزش‌ها در آذرشهر این بار با استاد دیگری آشنا شده و همین آشنایی باعث شد تا روند ورود به مسابقات و کسب مقام را نیز یاد بگیرم، افزود: این آموزش‌ها باعث شد تا در سال ۹۲ رتبه اول رشته قرائت تحقیق در مسابقات قرآن اوقاف استان را کسب کرده و به مسابقات کشوری راه پیدا کنم.

وی که علاوه بر قرائت و همچنین داوری، به عنوان مدرس بین‌المللی قرآن نیز فعالیت دارد، یادآور شد: بیشتر کلاس هایم به صورت مجازی بوده و حتی شرکت کنندگانی از خارج از کشور نیز دارم و برای راحتی کار قرآن آموزان خارجی، مترجمانی هم داریم. 

طالبی در خصوص شاگردان خود و کسب مقام در مسابقات مختلف ابراز کرد: برخی از همین شاگردانم، رتبه‌های برتر مسابقات مختلف را هم کسب کرده‌اند که نوعی افتخار برای من محسوب می‌شود.

شرکت‌کننده بخش قرائت تحقیق چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم با اشاره به شرکت در بیشتر مسابقات کشوری و آوردن مقام در برخی از این مسابقات تصریح کرد: در مسابقات ملی دانشجویی و در رشته‌های ترتیل و تحقیق مقام اول دانشجویی را کسب کرده‌ام. همچنین رتبه اول مسابقات بسیج و رتبه اول مسابقات امام علی (ع) را نیز در کارنامه دارم. در مسابقات سراسری قرآن کریم اوقاف نیز رتبه دو را کسب کرده و امسال برای رتبه اول به این مسابقات آمده‌ام. 

وی در خصوص دیگر شرکت کنندگان این دوره از مسابقات نیز گفت: شرکت کنندگان همه ساله پیشرفته‌تر و با سطح بالاتری ظاهر می‌شوند و حتی این مسابقات سراسری را می‌توان سخت‌تر و دارای سطح بالاتر از مسابقات بین‌المللی دانست.  

طالبی وجود هدف را اولین ضرورت برای علاقه‌مندان به وادی قرائت و حفظ قرآن دانست و یادآور شد: تمامی فعالان این حوزه باید در ابتدا به فکر یادگرفتن و سپس یاد دادن قرآن باشند و این دو اصل در کنار هم بسیار شیرین است.  

یادآور می‌شود، مرحله فینال چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در روز‌های ۱۲ تا ۲۹ آذرماه در دو بخش بانوان و آقایان به میزبانی استان آذربایجان‌شرقی در تبریز برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha