به گزارش ایکنا از آذربایجانشرقی، زمینههای همکاری میان ادارهکل آموزش و پرورش و سازمان جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی روز گذشته 24 تیرماه در دیداری مشترک در زمینههای آموزشی و فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت.
اسفندیار صادقی، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانشرقی در این دیدار، پیشنهادات ارائه شده از سوی جهاددانشگاهی در زمینههای آموزشی و فرهنگی را قابل بررسی دانست و نسبت به همکاری با سازمان جهاددانشگاهی ابراز علاقهمندی کرد.
وی با اعلام آمادگی برای همکاری متقابل با این نهاد انقلابی در راستای توانمندسازی همکاران فرهنگی، آموزش بیشتر را یکی از عوامل پویایی یک مجموعه دانست و با اشاره به جایگاه آموزش، اظهار کرد: ارتقای کیفیت آموزش، یکی از سیاستهای وزارت آموزش و پرورش و مورد تأکید رئیسجمهور است و باید به آموزش بهویژه آموزش نیروی انسانی در حوزه کاری خودشان بها دهیم؛ چراکه اغلب خطاهای سهوی ناشی از عدم وجود آموزش مناسب است.
صادقی با اشاره به برخی طرحهای توانمندسازی در دست اجرا در آموزش و پرورش، طرح شمیم (شبکه توانمندسازی معلمان) را از آن جمله دانست و ابراز امیدواری کرد تا همکاری متقابل بین این دو مجموعه، زمینهساز ارتقای دانش و توانمندی معلمان شود.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانشرقی در ادامه فصل تابستان را بر خلاف تصور عموم، یکی از پرکارترین زمانها برای دستگاه تعلیم و تربیت به دلیل اجرای فعالیتهای پروژه مهر مطرح و به پیچیدگیهای پروژه بازگشایی مدارس به دلیل ارتباط و پیوستگی فرایندهایی همچون ثبتنام، اشاره کرد.
وی تعدد زمینههای کاری آموزش و پرورش را مورد اشاره قرار داد و اجرای آزمونهای نهائی را یکی از این موارد برشمرد و خاطرنشان کرد: فرایند اخذ مدرک دیپلم، فرایندی پیچیده است که به دلیل رصد مراحل اجرا در اتاق مانیتورینگ و برخط بودن مراحل تصحیح، امکان خطا به حداقل ممکن رسیده و روند اخذ دیپلم به درستی طی میشود.
علیاصغر فاتحیفر، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی نیز در این دیدار با معرفی اجمالی این نهاد انقلابی، بیان کرد: جهاددانشگاهی زیر مجموعه شورای عالی انقلاب فرهنگی و متشکل از معاونتهایی از جمله آموزشی، پژوهشی و فرهنگی بوده و معاونت پژوهشی هر استان برحسب نیازهای بومی خود فعالیت میکند.
وی ادامه داد: جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی از ابتدا با کارهای فرهنگی شروع کرده و به دلیل همزمانی با دوران هشت سال دفاع مقدس نیز در زمینه ادوات جنگی هم فعالیتهای ارزشمندی را در کارگاه فنی دانشگاه تبریز انجام داد و ۲۲ شهید و جانباز نیز در این مسیر تقدیم جامعه شهیدان شد.
فاتحیفر با اشاره به فعالیتهای پزشکی و درمانی در مجموعه جهاددانشگاهی استان، تصریح کرد: اغلب پزشکان توانمند و حاذق استانمان، سابقه همکاری با این مجموعه را داشته و فعالیتهای خود را از جهاددانشگاهی، آغاز کردهاند. اولین آزمایشگاه طبی در جهاددانشگاهی راهاندازی شده و طب کار، کلینیک پپیشگیری، نمایندگی بانک خون بند ناف و مرکز درمان ناباروری که اساس آن به پژوهشگاه رویان برمیگردد، از جمله فعالیتهای این مجموعه بهشمار میروند.
وی حوزه فناوری و انرژیهای تجدیدپذیر، تجاریسازی فناوری و ارتباط با دانشگاه و صنایع بزرگ را از دیگر حیطههای فعالیت سازمان جهاددانشگاهی برشمرد و طراحی و نصب پنلهای خورشیدی و راهاندازی اولین نیروگاه بادی خورشیدی در جزیره خارک را از جمله اقدامات همکاران جهاددانشگاهی استان آذربایجانشرقی دانست.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی به عقد قرارداد با نهادهای حمایتی در زمینه ایجاد نیروگاههای خورشیدی در پشتبام خانهها و بهرهمندی اقشارکم درآمد از درآمد تولید برق آن اشاره کرد و گفت: این مجموعه خودگران بوده و تنها درصد کمی از بودجه آن از سوی دولت و بقیه از محل درآمد اختصاصی و فعالیتهای همکاران تأمین میشود و بخشی از درآمد سایر حوزههای سازمان در راستای مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی، فعالیتهای دانشجویی و فعالیتهای رسانهای در خبرگزاریهای ایسنا، ایکنا و بازار کار هزینه میشود.
اکبر شوقی، معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی نیز به تبیین فعالیتهای مراکز آموزش کوتاهمدت جهاددانشگاهی پرداخت و از برگزاری کلاسها و دورههای آموزشی در رشتههای کشاورزی، پزشکی، هنر، علوم انسانی، فنی مهندسی و کامپیوتر، زبانهای خارجی و ... و بهرهمندی ۲۶ هزار نفر از خدمات آموزشی این سازمان خبر داد.
وی برگزاری دورههای ضمن خدمت، آزمونهای استخدامی و توانمندسازی مربیان مدارس غیردولتی و مهدهای کودک را از جمله زمینههای همکاری مشترک بین دو مجموعه دانست.
انتهای پیام