کد خبر: 4305047
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۴

دیدار شهردار تبریز با خانواده شهیدان «تیموری» و «نقی‌زاده همتا»

شهردار تبریز به همراه تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر تبریز با خانواده شهیدان والامقام «وهاب تیموری» و «جمشید نقی‌زاده همتا» دیدار و گفت‌وگو کرد.

خانواده شهدا، شهردار تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار، شهردار تبریز، شامگاه 23 شهریورماه به همراه حجت‌الاسلام سید کاظم زعفرانچیلر، علیرضا نوای باغبان و علی راستی از اعضای شورای اسلامی شهر در دیدارهای جداگانه‌ای با خانواده معظم شهیدان والامقام «وهاب تیموری» و «جمشید نقی‌زاده همتا» دیدار و گفت‌وگو کرد. 

وی با تأکید بر جایگاه والای خانواده شهدا در جامعه اسلامی اظهار کرد: مدیریت شهری تبریز خود را موظف می‌داند از همه ظرفیت‌های موجود برای معرفی شهدای والامقام به نسل جوان و همچنین تکریم و پاسداشت خانواده‌های معزز آنان استفاده کند.

هوشیار با اشاره به اینکه شهادت افتخاری الهی برای بندگان خاص و برگزیدگان مکتب اسلام است، تصریح کرد: عزت، اقتدار و امنیت امروز ایران اسلامی، مرهون خون پاک شهیدان انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس است. این عزیزان با ایثار و ازخودگذشتگی، از خانواده و عزیزان خود گذشتند و برای دفاع از آرمان‌های اسلام و میهن، جان خویش را نثار کردند.

شهردار تبریز ادامه داد: امنیت و آرامشی که امروز در کشور حاکم است، نتیجه فداکاری شهدا، جانبازان و ایثارگرانی است که با شجاعت و ایستادگی، تمامیت ارضی کشور را حفظ کردند. بدون شک، زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره این بزرگواران، وظیفه‌ای ملی و دینی است که نباید از آن غافل شد.

وی در ادامه سخنان خود بر ضرورت تداوم دیدار با خانواده‌های معظم شهدا تأکید کرد و گفت: علاوه بر اینکه بنده به همراه اعضای شورای اسلامی شهر هر هفته در منزل دو خانواده شهید حضور می‌یابیم، تمامی مدیران شهرداری نیز موظف‌اند به‌صورت منظم و هفتگی به دیدار این خانواده‌های معزز بروند و از مقام والای آنان تجلیل کنند.

هوشیار تصریح کرد: یقین داریم که به برکت خون مطهر شهدا و مجاهدت‌های آنان در راه حفظ استقلال کشور و دین مبین اسلام، مسیر پیشرفت و توسعه هموار خواهد شد. تنها با همان روحیه انقلابی و جهادی است که می‌توانیم قله‌های موفقیت را یکی پس از دیگری فتح کنیم و آینده‌ای درخشان برای کشور رقم بزنیم.

در پایان این دیدارها، شهردار تبریز با اهدای لوح‌های جداگانه‌ای از خانواده شهیدان والامقام «وهاب تیموری» و «جمشید نقی‌زاده همتا»  قدردانی کرد.

شهید والامقام «وهاب تیموری» متولد سال 1347 در دوازدهم تیرماه سال 1367 به فیض شهادت رسید. شهید والامقام «جمشید نقی‌زاده همتا» متولد سال 1342 در سال 1365 به درجه رفیع شهادت رسید.

انتهای پیام
captcha