کد خبر: 4253493
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۹
شرکت‌کننده مسابقات سراسری قرآن:

دعا باعث آرامش زندگی‌ام است

شرکت‌کننده رشته دعاخوانی چهل‌وهفتمین مسابقات سراسری قرآن کریم گفت: قدم‌گذاشتن و بودن در مسیر دعاخوانی تأثیرات مثبت زیادی در زندگی شخصی من داشته و باعث انس بیشتر با معنویات و آرامش زندگی‌ام شده است.

رضا ابراهیم پور، قاری قرآن

رضا ابراهیم‌پور، شرکت‌کننده بخش دعاخوانی چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن، در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه متواد ۷۳ و دانشجوی رشته مطالعات فرهنگی دانشگاه قم هستم، گفت: یادگیری قرآن کریم را از ۱۵ سالگی شروع کردم و علاقه داشتم که ادامه بدهم و در این راستا خانواده نیز مشوق من بود. نزدیک به هشت سال است که به‌طور حرفه‌ای در حوزه دعاخوانی و همچنین مداحی فعالیت می‌کنم و و برای چندمین بار است که در مسابقات اوقاف شرکت می‌کنم.

وی در رابطه با سطح این دوره از مسابقات بیان کرد: کیفیت برگزاری و سطح شرکت‌کنندگان روزبه‌روز فنی‌تر شده و در حال رشد است. بی‌انصافی است که سهم تبریز در برگزاری مسابقات امسال را کم در نظر بگیریم زیرا عوامل برگزارکننده استان آذربایجان‌شرقی واقعاً سنگ‌ تمام گذاشته‌اند که برای شهرهای دیگر می‌تواند الگو باشد.

ابراهیم‌پور اظهار کرد: انسان در هر مسیری قرار داشته باشد در زندگی اجتماعی او نیز تأثیرگذار خواهد بود و این تأثیر از نوع پوشش گرفته تا صحبت کردن و همچنین اخلاقیات و معنویات را شامل می‌شود. قدم‌گذاشتن و بودن بنده در مسیر دعاخوانی تأثیرات مثبت زیادی در زندگی شخصی من داشته و باعث انس بیشتر با معنویات و در نتیجه آرامش شخصی شده است. 

انتهای پیام
مطالب مرتبط
captcha