کد خبر: 4253699
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۴

استقبال از گروه تواشیح نورالزهرا در بسیاری از کشورهای خارجی

سرپرست گروه تواشیح و مدیحه سرایی نورالزهرا خوزستان با اشاره به استقبال خوب مردم کشورهای خارجی از جمله اهل تسنن از برنامه‌های فرهنگی و معنوی، کشور سوریه را مهد تواشیح و مدیحه سرایی عنوان کرد و گفت: مردم کشورهای حوزه خلیج فارس و پاکستان نسبت به نوع و سبک اشعار برخورد های مختلفی با برنامه داشتند.

ابراهیم ساعی پور، سرپرست گروه تواشیح نورالزهرا خوزستان

ابراهیم ساعی‌پور، سرپرست گروه تواشیح و مدیحه سرایی نورالزهرا و متسابق رشته مدیحه سرایی چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم از استان خوزستان در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، روند تشکیل این گروه را تشریح کرد و گفت: ما با شش نفر فعالیت خود را از سال ۱۳۷۵ شروع کرده‌ و با وقفه‌ای چندین ساله از سال ۱۳۹۴ وارد عرصه مسابقات کشوری که در این راستا نیز حائز رتبه دوم مسابقات اوقاف ۱۴۰۱ استان قزوین شده‌ایم. 

وی به آمادگی کامل این گروه برای شرکت در مسابقات تاکید کرد و گفت: ما در طول سال تمرینات مختلفی با اعضای گروه برگزار می‌کنیم و در ماه‌های اخیر باتوجه‌به شرکت در مسابقات اوقاف تمرینات فشرده‌ای جهت حضور پرقدرت در این دوره از مسابقات قرآنی داشته‌ایم.

ساعی‌پور به اجرای برنامه گروه نورالزهرا در چند کشور خارجی از جمله قاره آفریقا اشاره کرد و افزود: ما در دو مرحله در کشورهای عراق، لبنان، سوریه، پاکستان، ترکیه، بوسنی هرزوگوین و تانزانیا اجرای برنامه داشته‌ایم.

سرپرست گروه تواشیح و مدیحه سرایی نورالزهرا خوزستان با اشاره به استقبال خوب مردم کشورهای خارجی از جمله اهل تسنن از برنامه‌های فرهنگی و معنوی، کشور سوریه را مهد تواشیح و مدیحه سرایی عنوان کرد و افزود: مردم کشورهای حوزه خلیج فارس و پاکستان نسبت به نوع و سبک اشعار برخورد های مختلفی با برنامه داشتند.

وی با اشاره به جمع شدن اعضای این گروه دور یکدیگر و تشکیل گروه همخوانی ابراز کرد: اعضای گروه از فعالین قرآنی شهرستان خرمشهر بوده و از طریق محافل و برنامه‌های قرآنی با هم آشنا و دور هم جمع شده‌اند.  

این فعال عرصه قرآنی تمرینات خود را مربوط به تمامی طول سال دانسته و ابراز داشت: این تمرینات در روزهای منتهی به مسابقات، بیشتر و شدیدتر می شود. 

ساعی‌پور میزبانی تبریز از این دوره مسابقات را بسیار منظم و بابرنامه عنوان کرده و افزود: این برنامه ریزی مرتب همواره در میزبانی‌های تبریز مشاهده می‌شود که در این مجال از تمامی دست اندرکاران این دوره قدردانی می‌کنیم.   

انتهای پیام
مطالب مرتبط
captcha